top of page

Învățământul tehnic superior, domeniu de interes pentru viitor


Președintele Consiliului Județean Hunedoara, domnul Laurențiu Nistor, s-a întâlnit, miercuri, cu conducerea Universității Politehnica Timișoara și a Facultății de Inginerie din Hunedoara.


"Consolidarea și dezvoltarea învățământului tehnic universitar și preuniversitar din județul Hunedoara ne preocupă în mod deosebit, de aceea, am discutat astăzi despre viitorul acestui domeniu cu Conf. univ. dr. ing. Florin DRĂGAN, Rectorul Universităţii Politehnica Timişoara, și Conf. dr. ing. ec. Gelu Ovidiu TIRIAN, decanul Facultății de Inginerie din Hunedoara.

Apreciez în mod deosebit deschiderea către județul Hunedoara și interesul manifestat de conducerea Universităţii Politehnica Timişoara de a dezvolta continuu procesul de învăţământ şi de cercetare ştiinţifică de la Hunedoara pentru formarea noilor generaţii de cadre tehnice, specialişti cu pregătire superioară.


În ceea ce ne privește, Consiliul Județean Hunedoara va sprijini învățământul tehnic universitar de la Hunedoara și va colabora cu mediul academic în vederea asigurării celor mai bune condiții de desfășurare a activității didactice", a declarat președintele Laurențiu Nistor.


124 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page