top of page

Șefii PNL Hunedoara ignoră alertele din pandemie


Proaspăt nominalizați drept candidați la Parlamentul României, Vasilică Potecă (fost prefect), Vetuța Stănescu (secretar de stat) și Lucian Heiuș (deputat), au început campania electorală mai devreme. Culmea, în ziua în care ISU Hunedoara sfătuia populația din județ să evite aglomerațiile, cei trei s-au plimbat nestingheriți în aglomerația de la târgul din comuna Pui.


MESAJ RO-ALERT: „Păstrați distanța și evitați aglomerațiile!”


Dacă pelerinajul de la Mitropolia Moldovei a fost interzis, nu la fel se poate spune despre celebrul târg organizat anual de Sf. Parascheva, pe 14 octombrie în comuna Pui, județul Hunedoara. Autoritățile au permis organizarea târgului, desigur cu respectarea regulilor sanitare în vigoare.


Și, dacă tot a fost rost de înghesuială, de ce să rateze liberalii un asemenea moment. Deși RO-ALERT a transmis mesaje de avertizare către toată populația județului Hunedoara, liderii PNL au ignorat recomandările și au participat în număr mare la târgul de la Pui. Cu poze, cu socializare, cu tot tacâmul.


Cu toate acestea, Vetuța Stănescu i-a invitat pe oameni, practic, să facă același lucru: să ignore mesajul RO-ALERT: „Îi invit pe hunedoreni, dacă au drum în zonă, să facă un scurt popas și la târgul din comuna Pui”.

Comportamentul liderilor PNL Hunedoara nu este singular în această pandemie. Și liderii naționali ai PNL au demonstrat aceeași sfidare a regulilor când, în biroul premierului, au petrecut ignorând toate regulile (care, de altfel, sunt valabile pentru toată populația).
1.362 afișări
bottom of page