top of page

Ștrandul Municipal din Deva își redeschide porțile!


Ștrandul Municipal din Deva își deschide oficial porțile în acest sezon estival, vineri, 10 iunie 2022, la ora 12:00.

Clienții au la dispoziție următoarele facilități: trei bazine cu apă, dușuri, cabine de schimb, terase, puncte de alimentație publică, teren de fotbal pe nisip, teren de volei și tenis, zonă de fitness.


În incinta ștrandului va funcționa un punct de prim ajutor și un punct de salvamari dar și ,,Biblioteca de vară”, un punct de închiriere cărţi al Bibliotecii Judeţene „Ovid Densuşianu" amenajat într-o cochetă căsuță din lemn care va funcționa în regim de sală de lectură.

Tarifele de acces în ștrand sunt: - intrare adulți – 10 lei - intrare copii, elevi, studenți, pensionari – 5 lei

Ștrandul a fost igienizat, au fost efectuate lucrări de deratizare, dezinsecție, dezinfecție, iarba a fost tunsă, băncile din incintă și anumite elemente, inclusiv de la bazine au fost reparate și vopsite, acolo unde a fost cazul. Vestiarele și grupurile sanitare au fost igienizate. Administratorii ștrandului au suplimentat și numărul de șezlonguri, deoarece în perioadele aglomerate acestea s-au dovedit insuficiente.

Ștrandul va funcționa după următorul program: Luni, între orele 12:00-20:00 Marți-Vineri, între orele 9:00-20:00 Sâmbătă-Duminică, între orele 8:00-20:00

Ștrandul Municipal se află în administrarea Serviciului Baze Sportive și de Agrement din cadrul Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.

Vă așteptăm la ștrand ca să vă bucurați de soare, apă și vara care a început!

Iar sâmbătă, 11 iunie 2022, sunteți așteptați la mega distracție - Spuma Party și muzică bună.

Biroul de presă
1.379 afișări0 comentarii

Commenti


bottom of page