top of page

Țara arde…Iohannis în vacanță la Piramide

Președintele Klaus Iohannis, aflat miercuri într-o vizită de stat în Republica Arabă Egipt, la invitația omologului său, președintele Abdel Fattah El-Sisi, a fost surprins pe când vizita piramidele.


Când a fost anunțată vizita oficială în Egipt, românii au fost contrariați de momentul inoportun ales pentru această deplasare, când România este îngenunchiată de criza pandemiei Covid, dar și de cea guvernamentală.


Un convoi de cel puțin 20 de mașini oficiale a descins azi la Piramide, la Cairo, impresionându-i pe turiștii aflați în vizită la unul dintre cele mai faimoase obiective din lume. Mai ales pe românii care l-au văzut coborând din una dintre limuzine chiar pe președintele Klaus Iohannis și perechea sa, ambii îmbrăcați în alb imaculat, precum îngerii.


Îmbrăcat în alb și relaxat, atât el cât și soția sa, Klaus Iohannis și-a făcut fotografii înconjurat de gărzile de corp care i-au asigurat distanța.


În acest context, președintelui i se reproșează episodul turistic, în condițiile în care România se zbate într-o criză sanitară fără precedent, triplată de una energetică și una politică.





sursa: gazetaph.ro

64 afișări0 comentarii

Contact 

Mulțumim!

© 2022 HD24

bottom of page