top of page

Aplicația care vă poate salva viața!

Pentru siguranța dumneavoastră, indiferent de anotimp, vă încurajăm să folosiți aplicația SALVAMONT în drumețiile montane.

Acum aveți pe telefon cel mai complet ghid de informare și orientare montană din România: găsiți informații actualizate despre 51 masivi montani, 600 de trasee turistice, 150 cabane și 180 pârtii de schi din întreaga țară. Cu ajutorul aplicației vă puteți planifica din timp excursiile montane, aflați cele mai importante avertismente și aveți pe telefon cele mai noi informații despre starea vremii, traseele montane, contactele, dotările și locațiile cabanelor și pârtiilor din întreaga țară. În timpul călătoriei, chiar și fără acces la internet, aveți la dispoziție harta aplicației pentru a localiza cabanele aflate în jur.Cel mai important, în secțiunea SOS aveți la dispoziție un serviciu de localizare a poziției telefonului prin care notificați în timp real dispeceratul Salvamont despre traseul și coordonatele dumneavoastră, altitudinea și chiar și nivelul bateriei telefonului.

Salvamont este aplicația oficială a Asociației Națională a Salvatorilor Montani din România (A.N.S.M.R.), realizată în parteneriat cu Vodafone România care oferă trafic gratuit în aplicație utilizatorilor serviciului internet pe Mobil.

Descărcați aplicația la adresa: http://www.salvamontromania.ro/aplicatia-salvamont.php

3 afișări0 comentarii

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page