top of page

A demisionat din Consiliul Județean pentru a ocupa o funcție "la stat".


Fără declarație de avere, fără CV, fără declarație de interese, fără strategie de redresare, dar foarte bine plătit din banul public, directorul UMO, Ovidiu Vlad, finul deputatului Heiuș, umblă pe la porțile locuitorilor din Geoagiu cu povești de adormit copiii.

La o scurtă verificare a site-ului UMO, oricine poate observa că Ovidiu Vlad nu are declarație de avere și nici de interese, fapt care este de competența organelor de control ale statului ținând cont că Vlad ocupă această funcție din luna februarie. Nu există nici măcar CV, iar ca prezentare la fotografia domnului Vlad ni se spune că are "peste 60 de ani de existență".

Când merge pe la porți, domnul Vlad uită să le spună oamenilor un lucru, și anume că și-a dat demisia din funcția de consilier județean ca să fie pus director la UMO.

Important e județul, dar mai important e interesul?

Păi, cum să te prezinți în fața oamenilor și să le ceri votul când tu ai fugit, chiar dacă aveai obligația morală a votului să reprezinți interesele cetățenilor? Cine mai poate crede că tot ce faci nu e doar din interes? Că tot ce întreprinzi este doar să accezi în funcții?

Dacă acest personaj face parte din noua generație de politicieni... e clar, Doamne ocrotește-i pe romani!

582 afișări

Comentários


bottom of page