top of page

A pușcat buba, actorii fac dezvăluiri!


Strip-Tease la Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” Petroșani!


Am intrat în posesia unor materiale care dezvăluie modul în care se “lucrează” la teatrul condus sub bagheta “maestrului” Cosmin Rădescu! Cităm, în cele ce urmează, un fragment din cele relatate:


“După acest spectacol, a avut loc o nouă premieră la teatrul din Petroșani. Strip-Tease, în regia lui Sergiu Fîrte. Fîrte este colegul nostru actor, persoana care se ocupă de video-mapping în teatru, are o asistență de regie, una de video mapping, a regizat trei spectacole și se mai ocupă și de afișele teatrului. Fiecare treabă în parte cu contract separat de colaborare, plătit. Se poate cere situația și se poate observa că nu mai există spectacol în teatrul din Petroșani, fără video mapping, majoritatea fiind semnate Sergiu Fîrte. În ultimul spectacol pe care l-a regizat, a fost și actor, s-a ocupat și de partea de video-mapping, a renunțat la scenograf, fiind tot el și cel care se ocupa de partea coregrafică. Toate astea cu diploma de actor. Mai mult de atât, referitor la alegerea distribuției există un singur rol feminin și acesta este jucat de iubita sa!”

Acesta este doar un mic pasaj dintr-un material mai amplu despre ceea ce se întâmplă la teatrul unde manager este Cosmin Rădescu! Ăsta să fie oare unul dintre motivele pentru care domnul Fîrte urlă în fața Consiliului Județean Hunedoara și “il susține” cu ardoare pe Cosmin Rădescu?


*Materialul este asumat prin semnătură. Nu vom face publice numele semnatarilor (deocamdată), pentru a nu-i expune la eventuale repercusiuni din partea managerului și a susținătorilor acestuia!



605 afișări
bottom of page