top of page

Accident pe autostrada A1, în apropiere de Ilia. Un bărbat a fost rănit grav

Un accident rutier s-a produs, noaptea trecută, pe autostrada A1, în apropiere de Ilia. Un autoturism a fost proiectat într-un autotren ce era oprit pe banda de urgență. Șoferul mașinii, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Constanța, a fost rănit grav.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Secției Ilia, cu un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD.


Sursa foto: ISU Hunedoara

“La locul indicat a fost mobilizată și o ambulanță a SAJ, cu medic. La sosirea forțelor de intervenție, o persoană în vârstă de 49 de ani era încarcerată. Pompierii au extras victima în siguranță, aceasta fiind conștientă și cooperantă. Ulterior, bărbatul a fost transportat de către echipajul SAJ la spital. Traficul rutier s-a desfășurat fără probleme”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Ar fi încercat să evite o roată a autotrenului, oprit pe banda de urgență

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că accidentul s-a produs după ce șoferul mașinii ar fi încercat să evite o roată a autotrenului, oprit pe banda de urgență. „La data de 25 mai 2022, ora 00:22, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism pe autostrada A1, sensul de mers Deva – Holdea, la km 396, a încercat să evite o roată de la un ansamblu rutier, a lovit-o și a fost proiectat în ansamblul rutier care era oprit pe banda de urgență. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au informat, la rândul lor, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.




1.087 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page