“Actorii” din Petroșani, prestație jenantă la TVR!Comportamentul lui Rădescu, cică actor (actor se poate numi Marcel Iureș sau Maia Morgenstern), în realitate un pseudo-manager al teatrului din Petroșani, a devenit inacceptabil!

Omul, care timp de patru ani (2012-2016) a tăcut, acceptând așa-zisele abuzuri ale șefei sale Nicoleta Bolcă, și colegii lui cheflii, cartofori, frați de pahar care au băut și au jucat poker cu fosta manager (astea sunt declarațiile lor la Televiziunea Română) chiar în casa acesteia, se simt lezați și o acuză după cinci ani pe aceasta de lucruri făcute… împreună! Adică, în fapt, băieții au încuviințat ani în șir acțiunile fostului manager și chiar Rădescu recunoaște că la unele piese a “jucat” doar premiera, fără a urma alte spectacole!


Ei, aici e problema!


Dacă așa stăteau lucrurile, se ridică întrebarea de ce nu a mers tovarășul Rădescu atunci să se autodenunțe, să reclame, să facă circ cu pancarte la Consiliul Județean, cum o face acum! Cum să fie credibili oamenii care ani de zile au chefuit în casa managerului, iar acum o fac bețivă?

Pai, domnilor, dacă ea e așa, voi cum sunteți? Și dacă e adevărat, cum ați permis ca în toți acei ani să fiți umiliți și batjocoriți? Sau după ce s-a schimbat conducerea CJ și a plecat Bolcă, vi s-a activat orgoliul? Cum aveți tupeul să mergeți acum în fața Consiliului Județean și să acuzați oameni care, în trecut, nu au avut nimic de-a face cu teatrul din Petroșani (cum ar fi Ion Bădin), când știți că voi ați încuviințat și participat (în grup organizat) la acțiunile despre care susțineți (tot voi) că sunt ilegale?


După ce Moloț a plecat din fruntea CJ Hunedoara, de ce nu i-ați scris lui Dorin Gligor sau lui Adrian David, care au condus instituția vreun an și ceva până la alegeri? De ce nu le-ați povestit abuzurile astea pe care le dezvăluiți acum, toate picanteriile din bucătăria internă a teatrului? Înseamnă că vă era bine așa, vă plăcea atmosfera din vremea aia!