top of page

“Actorii” din Petroșani, prestație jenantă la TVR!



Comportamentul lui Rădescu, cică actor (actor se poate numi Marcel Iureș sau Maia Morgenstern), în realitate un pseudo-manager al teatrului din Petroșani, a devenit inacceptabil!

Omul, care timp de patru ani (2012-2016) a tăcut, acceptând așa-zisele abuzuri ale șefei sale Nicoleta Bolcă, și colegii lui cheflii, cartofori, frați de pahar care au băut și au jucat poker cu fosta manager (astea sunt declarațiile lor la Televiziunea Română) chiar în casa acesteia, se simt lezați și o acuză după cinci ani pe aceasta de lucruri făcute… împreună! Adică, în fapt, băieții au încuviințat ani în șir acțiunile fostului manager și chiar Rădescu recunoaște că la unele piese a “jucat” doar premiera, fără a urma alte spectacole!


Ei, aici e problema!


Dacă așa stăteau lucrurile, se ridică întrebarea de ce nu a mers tovarășul Rădescu atunci să se autodenunțe, să reclame, să facă circ cu pancarte la Consiliul Județean, cum o face acum! Cum să fie credibili oamenii care ani de zile au chefuit în casa managerului, iar acum o fac bețivă?

Pai, domnilor, dacă ea e așa, voi cum sunteți? Și dacă e adevărat, cum ați permis ca în toți acei ani să fiți umiliți și batjocoriți? Sau după ce s-a schimbat conducerea CJ și a plecat Bolcă, vi s-a activat orgoliul? Cum aveți tupeul să mergeți acum în fața Consiliului Județean și să acuzați oameni care, în trecut, nu au avut nimic de-a face cu teatrul din Petroșani (cum ar fi Ion Bădin), când știți că voi ați încuviințat și participat (în grup organizat) la acțiunile despre care susțineți (tot voi) că sunt ilegale?


După ce Moloț a plecat din fruntea CJ Hunedoara, de ce nu i-ați scris lui Dorin Gligor sau lui Adrian David, care au condus instituția vreun an și ceva până la alegeri? De ce nu le-ați povestit abuzurile astea pe care le dezvăluiți acum, toate picanteriile din bucătăria internă a teatrului? Înseamnă că vă era bine așa, vă plăcea atmosfera din vremea aia!


Cum ai tupeul, Rădescule, să mergi la Consiliul Județean și să țipi că ți se fac nedreptăți, când la televiziunea publică ai declarat (cu gura ta) că ai jucat doar premiera la o piesă, iar restul spectacolelor nu, pentru că nu s-au mai făcut? Păi, asta ce e? Tăinuire? Participare la grup organizat? Foloase necuvenite? Cum vrei să te creadă cineva, când patru-cinci ani ai tăcut, iar acum, când îți este amenințat scaunul, te dai vultur prin presă (aia de dimineață, care nu e citită mai de nimeni)? Chiar crezi că hunedorenii sunt proști? Ei, uite că nu! Nu noi am băut cot la cot cu voi și nu noi am chemat televiziunea să spunem acele lucruri abjecte despre o fostă șefă! Iar ca să te prinzi și domnia ta că hunedorenii nu sunt proști, îți explicăm de ce la alegeri Laurențiu Nistor a luat cu 30.000 de voturi mai mult ca “al vostru”; e vorba de încredere! Poate că notorietate aveți, că vă știe lumea, dar încredere, nu! Ca politician, consilier local PNL la Petroșani, e bine să știi asta!


Și ar mai trebui să știi ceva! Niciodată cel care scuipă “în blidul din care mănâncă” nu provoacă altceva decât greață!


Și încă ceva, Rădescule! Cum ar fi dacă am merge toți cu copiii la bac, cu pancarte legate de gât, cu frați și unchi care să ne susțină? Cum ar fi ca la examenul de admitere la facultate să “fim bolnavi” cu scutire? Cum ar fi ca atunci când copilul ne vine cu patru acasă, noi să dăm în judecată școala? Cum ar fi ca la interviul la angajare să contestăm comisia, că nu ne place cutare sau cutare? Ei, exact, asta ai făcut și faci dumneata! Noi, toți ceilalți, oamenii simpli, ne prezentăm la examen, singuri, cu ceea ce știm și acceptăm rezultatul, indiferent care este el, și de aceea nu avem cum tolera asemenea comportament!


Marea greșeală a “actorilor” din Petroșani a fost să “joace” în piesa regizată (prost) la TVR și să își dea arama pe față!



1.952 afișări
bottom of page