top of page

Aeroport la Săulești, centrală nucleară la Mintia, iar acum nod rutier la Sântuhalm!

După ce au "făcut" aeroport la Săulești și centrală nucleară la Mintia, liberalii vin în prag de alegeri cu un nou proiect!

Deputatul Lucian Heiuș ne anunță că vom avea nod rutier la Sântuhalm, datorită eforturilor doamnei Hărău, ale primarului Oancea și ale dumnealui! Subiectul nu este nou și a fost intens dezbătut la vremea sa. Credeam că a fost abandonat, dar, iată, unii se încăpățânează să-l reînvie! În lipsă de inspirație, probabil!


Dar să revenim. GATA, avem nod rutier la Sântuhalm!

Domnul Heiuș, după ce a tăiat pensiile speciale (sic), ne "arată" un proiect pe fonduri europene în valoare de 2.165.317,50 lei fără TVA, cu o durată estimată a contractului de 14 luni! Da, dar e vorba de un Studiu de Fezabilitate, iar până la realizarea proiectului există o mulțime de "dacă", cum ar fi de exemplu neconcordanța indicatorilor tehnico-economici! Să nu uităm că pentru un nod rutier la Sântuhalm este nevoie de un pod nou peste Mureș. Vă închipuiți cât va costa o asemenea investiție, de unde vom lua banii necesari, în câți ani vom vedea acest pod realizat?! E nevoie de exproprieri, de câte și mai câte! E simplu să te lauzi, mai greu cu realizările!

Totuși, nu putem să nu remarcăm faptul că, în ultima vreme, promisiunile politrucilor sunt aspru taxate pe site-urile de socializare. Promisiunile făcute în Deva de primarul Oancea (nominalizat la efort) se lasă așteptate, la fel cum așteptăm celelalte proiecte mărețe ale PNL printre care și aeroportul sau centrala nucleară de la Mintia!

Ne întrebăm ce treabă are un senator sau un deputat cu nodurile rutiere? Poate se mai gândește cineva la trafic de influență și asta nu ar fi bine!


Surse foto: Facebook - Lucian Heiuș; adevarul.ro

2.376 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page