top of page

Alegeri interne la TSD Deva. Ștefan Tiriteu, noul președinte al organizației de tineret

Organizația Tineretului Social Democrat Deva are, de ieri, o nouă conducere. Ștefan Tiriteu este noul președinte, ales cu unanimitate de voturi. TSD Deva s-a aflat sub conducere interimară timp de mai multe luni.

„Alegerea mea în funcția de președinte mă onorează și totodată mă obligă. Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru încredere. Am convingerea că entuziasmul și profesionalismul echipei noastre vor genera proiecte concrete în beneficiul comunității devene! Știu că nimic nu se obține ușor, dar mie îmi plac provocările, iar alături de Lucian Rus și de colegii mei va trebui să muncim pentru ca proiectele noastre să devină realitate. ”, a declarat Ștefan Tiriteu.

Prezentă la alegerile de ieri, deputatul PSD, Natalia Intotero, a precizat: „Vreau să felicit noua conducere a organizației tinerilor social democrați a municipiului Deva. Importanța implicării tinerilor în politică este absolut necesară, alături de implicarea femeilor și a persoanelor cu experiență. Am încredere în determinarea, pregătirea și energia voastră. Succes, Ștefan Tiriteu!”

Alin Țambă, președintele TSD Hunedoara a adăugat: „Mă bucur că Ștefan a preluat, prin votul colegilor de la Deva, conducerea organizației municipale TSD Deva. Este un tânăr activ și cu experiență, un tânăr cu un mare potențial pentru organizația județeană a PSD. Sunt convins că va face o treabă bună în organizația de tineret de la Deva și va pune umărul serios în competițiile electorale care vor urma. Îi doresc mult succes și spor la treabă. Știe că se poate baza pe mine, pe președintele Laurențiu Nistor, pe Lucian Rus, Natalia Intotero și pe toată familia PSD Hunedoara. Tineretul Social Democrat este de departe cea mai puternică organizație politică de tineret din județ, o echipă care reunește tineri de calitate, oameni faini cu un viitor cert în politica hunedoreană și națională. Ca președinte al organizației județene TSD Hunedoara voi încuraja orice tânăr care își dorește să facă politică în spiritul dezvoltării societății și binelui comun. A fost o muncă uriașă de un an și jumătate la TSD Hunedoara, dar rezultatele se văd, iar echipa este puternică și de perspectivă.”

Ștefan Tiriteu este devean, are 30 de ani, este căsătorit și tată a 2 copii. A absolvit Academia de Studii Economice București, cu predare în limba engleză și totodată Facultatea de Drept. A urmat cursurile de master în cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, Departamentul de Relații Internaționale, cu specializarea Securitate și Diplomație. Ștefan Tiriteu a obținut rezultate notabile la olimpiadele de economie, matematică și limba română, fazele județene și naționale.

De profesie este jurist și economist. A fost director general adjunct și șef serviciu în cadrul Primăriei Capitalei, timp de trei ani. Tiriteu este de 6 ani președintele Asociației „Alături de Tineri”, o organizație non-profit care are ca obiect de activitate promovarea și susținerea tinerilor și apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale omului.



3.532 afișări
bottom of page