top of page

Alianța Ipocriziei nu funcționează! PNL-USR, fără PLUS!


Călin Pop candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara și dărâmă IPOCRIZIA DE DREAPTA!

Da, cei care nu vor compromisuri, cei care nu stau preș în fața șleahtei PNL-iste a lui Heiuș, Hărău și David și luptă ca solidaritatea, cinstea, curajul, competența, viziunea, probitatea profesională și etica să fie valorile reale ale unui partid, nu aderă și nu recunosc alianța „de dreapta”! Înțelegerea încheiată recent între USR și PNl pentru susținerea anumitor candidați în detrimentul altora, a avut darul de a-i scoate din sărite pe mulți useriști, pe mulți peneliști, dar și pe cei de la PLUS. Protocolul de conjunctură nu a făcut decât să pună paie pe foc în cazul alianței parafate de USR cu PLUS. Asta, deoarece useriștii hunedoreni nu au ținut cont de părerea partenerilor cu care mergeau umăr la umăr în alegeri, de dragul unor funcții ce se prefigurează la orizont. Că de câștigat alegerile la Brad sau Hunedoara nici nu încape vorba!

Da, Călin Pop va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara din partea PLUS! O lovitură iată pentru dreapta politică de la noi! Tânărul candidat va rupe, cu siguranță, ceva voturi din această zonă! Și da, toți cei din USR, care condamnă politica Pollyannei Hangan și a oportuniștilor din jurul ei, au acum cu cine vota la Consiliul Județean!

Călin Pop este omul care nu se pleacă în fața camarilei PNL-iste, a intereselor de grup, și le transmite răspicat: “Eu merg înainte”!



 

 

1.157 afișări
bottom of page