top of page

Alin Țambă: Consilierii județeni PNL-USRPLUS-UDMR, NU au fost de acord cu paza cetăților dacice

Consilierii județeni PNL-USRPLUS-UDMR, NU AU FOST DE ACORD cu paza cetăților dacice monument UNESCO, din Munții Orăștiei


Consilierii județeni ai UDMR, PNL și USRPLUS NU au votat activitatea de pază la cele 4 cetăți dacice monument UNESCO din Munții Orăștiei: Costești-Cetățuie, Costești-Blidaru, Luncani-Piatra Roșie și Bănița.
Le readuc aminte consilierilor județeni din PNL, UDMR și USRPLUS, că fostul lor coleg de alianță guvernamentală de la USRPLUS, candidat din partea PLUS la alegerile locale din 2021, a profanat în primăvară cetatea dacică de la Costești-Blidaru. Împotriva celor ca el trebuie să protejăm aceste monumente UNESCO, cât mai repede!
Îl felicit pe domnul consilier județean Marcel Goia (PNL), singurul care a dat dovadă de conștiință și nu a ascultat ordinele primite de la partid!
Din acest an, cele 4 cetăți monument UNESCO sunt în administrarea CJ Hunedoara, motiv pentru care avem datoria morală și obligația legală să le protejăm!
Din fericire proiectul de hotărâre a trecut cu 22 de voturi pentru (PSD, PRO România și PMP), iar cetățile monument UNESCO din Munții Orăștiei vor fi păzite începând din acest an.
Alin Țambă, Vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara.

332 afișări

Comments


bottom of page