top of page

Alin Țambă: „Fotbalul este mai mult decât un joc”„Fotbalul este mai mult decât un joc”, proiect finanțat prin POCA 2014-2020 cu peste 415.000 de lei, este un proiect inițiat de Consiliul Județean Hunedoara și AJF Hunedoara, la care s-au mai alăturat pentru dezvoltarea locală primăriile Hunedoara, Petroșani, Geoagiu, Hațeg, Sântămăria Orlea și Crișcior.


Bugetul AJF Hunedoara într-un an de zile este de 200.000 de lei, ori banii obținuți prin acest proiect depășesc bugetul propriu al AJF Hunedoara pe 2 ani.


„Pentru noi, la Consiliul Județean Hunedoara, atragerea de bani europeni nerambursabili reprezintă o prioritate. În acest fel, putem rezolva o parte din acele probleme pentru care este dificil să găsim o sursă de finanțare din bugetul propriu.
Mă bucur că suntem parte în acest proiect unic la nivel național, și ne luptăm ca astfel de inițiative să se pună în practică în județul Hunedoara. A declarat Alin Țambă, Vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara

Proiectul a început oficial la data de 14 iunie 2022 și are o durată de implementare de 14 luni. Obiectivul general al proiectului este creșterea capacității de dezvoltare strategică și implicarea ONG-urilor care activează în domeniul sportiv, în vederea dezvoltării fotbalului din România, prin formularea și promovarea de propuneri alternative cu impact local și național, precum și dezvoltarea și elaborarea politicilor și strategiilor la nivel național și local.
114 afișări
bottom of page