top of page

Alin Țambă: „Tineri pentru tineri, o acțiune TSD și în județul Hunedoara”Pe lângă sărbătoarea Paștelui, duminică, 2 mai, s-a serbat și Ziua Internațională a Tineretului. Cu această ocazie, Tineretul Social Democrat (TSD) a demarat o serie de acțiuni care se vor desfășura pe întreaga perioadă a lunii mai și care presupun consultarea tinerilor din România cu privire la ce își dorește noua generație de la oamenii politici. Conducerea națională a TSD a pus la dispoziția tinerilor un chestionar foarte bine întocmit, care poate fi completat la link-ul https://www.surveymonkey.com/r/TSDRO și care va reflecta la finalul campaniei modul în care tinerii se raportează la politică în 2021.


“Organizația Județeană TSD Hunedoara face parte din echipa de organizare a consultării naționale Tineri pentru tineri, acțiune desfășurată de Tineretul Social Democrat. Acest demers se fundamentează pe următorul lucru: instituţiile din România şi partidele politice se confruntă cu un nivel extrem de scăzut de încredere în ochii tinerilor - 65% au încredere mică în politicienii care ne conduc, iar 55% nu au deloc încredere în Parlamentul României. Cred în reușita acestui proiect și în datele culese la firul ierbii, cum se spune, direct de la cetățenii din categoria de vârstă pe care și eu o reprezint. Un lucru este cert: ceva trebuie să se întâmple diferit din acest moment. TSD a înțeles acest lucru, iar prin acest proiect dovedim că ne dorim ca parteneri toți tinerii care doresc să pună umărul pentru vitorul nostru” a declarat Alin Țambă, Președintele TSD Hunedoara și Vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara.

“La finalul acestei consultări naționale, împreună cu liderii județeni și naționali ai TSD, vom comunica rezultatele obținute și vom construi, împreună cu tinerii care își doresc să participle, politici publice pe care TSD le va susține și promova la nivel județean și național” a mai adăugat Alin Țambă.62 afișări0 comentarii

Commentaires


bottom of page