top of page

Apel pentru susținerea economiei locale!

“Cumpăm produsele din județul Hunedoara!

În această perioadă economică grea pentru producătorii și antreprenorii locali, este timpul să înțelegem cu toții faptul că încurajarea acestora înseamnă susținerea economiei locale. Cumpărăturile făcute la producătorii locali și la IMM-urile din județul Hunedoara îi vor ajuta pe producători și antreprenori să treacă mai ușor peste criza economică pe care o resimt deja micile afaceri hunedorene, care sunt astfel amenințate cu dispariția.


Produsele și producătorii locali aduc plus-valoare județului Hunedoara, iar din profiturile obținute se plătesc SALARII în județ și se fac INVESTIȚII în județ. Astfel IMM-urile își aduc contribuția din plin la susținerea economiei hunedorene, fiind pioni importanți în dezvoltarea economiilor locale.



Din această cauză, deși poate veți face mai multe drumuri în mai multe locații pentru a vă finaliza cumpărăturile, vă încurajăm să-i căutați pe producătorii locali și să achiziționați marfa produsă în localitățile județului Hunedoara. Mulți dintre ei sunt prezenți cu reclame (postări) zilnice pe facebook, iar produsele sunt EXCELENTE !


Pe alții poate îi cunoaștem...haideți să-i căutăm și să achiziționăm marfa produsă și vândută de ei.


Comunitatea județului nostru trebuie să fie unită în această perioadă, unită din toate punctele de vedere! Nu trebuie să existe interese politice și nici resentimente. Pentru prima dată suntem obligați cu toții să tragem „la aceeași căruță”! Altfel criza economică va afecta buzunarele hunedorenilor cel puțin la nivelul anului 2010.

O campanie #TSD_HD

185 afișări
bottom of page