top of page

Bătaie de joc 𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚 𝐏𝐍𝐋, la adresa hunedorenilor!

În ședința de joi, 17 decembrie, 𝐆𝐮𝐯𝐞𝐫𝐧𝐮𝐥 𝐏𝐍𝐋 a alocat bani din Fondul de Rezervă, pentru autoritățile locale. Așa cum era de așteptat, principiul după care au fost distribuiți banii de către liberali a fost același: NU ai votat PNL, NU primești bani.


De ce comune din județul Hunedoara, cu primari PSD, precum Gurasada, Dobra sau Vețel au primit câte 𝟯𝟬.𝟬𝟬𝟬 𝗹𝗲𝗶, în timp ce alte comune mult mai mici, cu un număr mai mic de locuitori, dar cu primari PNL, au primit chiar și de 𝟮𝟬 𝗱𝗲 𝗼𝗿𝗶 mai mulți bani? Același principiu a fost folosit și pentru orașele și municipiile conduse de edili PNL din județul Hunedoara. Lista cu toate localitățile poate fi consultată aici: https://bit.ly/2KFJFlf.


Ați procedat la fel și cu plata salariilor persoanelor cu dizabilități și a asistenților personali. În fiecare localitate din județul Hunedoara sunt votanți ale tuturor partidelor politice din România. De ce unii sunt nevoiți să sufere pentru că au altă preferință politică?

Președintele României, care susține cu tărie acest partid, avea ca slogane electorale „România normală și România lucrului bine făcut”, susținând că dânsul este președintele tuturor românilor. Aceasta este România normală și a lucrului bine făcut, domnule președinte?


De asemenea, candidații PNL Hunedoara pentru Parlamentul României s-au folosit de sloganul „Da, se poate. Dezvoltăm Hunedoara”. Cum poate fi dezvoltat județul Hunedoara, dacă se oferă bani numai primăriilor PNL? Banii publici sunt ai tuturor și nu trebuie împărțiți după culoarea politică, ci după nevoile oamenilor.

Fac un apel către toți parlamentarii PNL din județul Hunedoara să ia atitunde împotriva acestei discriminări făcute de Guvernul pe care ei îl susțin.


1.043 afișări
bottom of page