top of page

B─âtaie de joc ­ŁÉŽ­ŁÉÜ­ŁÉź­ŁÉť­ŁÉÜ ­ŁÉĆ­ŁÉŹ­ŁÉő, la adresa hunedorenilor!

├Än ╚Öedin╚Ťa de joi, 17 decembrie, ­ŁÉć­ŁÉ«­ŁÉ»­ŁÉ×­ŁÉź­ŁÉž­ŁÉ«­ŁÉą ­ŁÉĆ­ŁÉŹ­ŁÉő a alocat bani din Fondul de Rezerv─â, pentru autorit─â╚Ťile locale. A╚Öa cum era de a╚Öteptat, principiul dup─â care au fost distribui╚Ťi banii de c─âtre liberali a fost acela╚Öi: NU ai votat PNL, NU prime╚Öti bani.


De ce comune din jude╚Ťul Hunedoara, cu primari PSD, precum Gurasada, Dobra sau Ve╚Ťel au primit c├óte ­Łč»­ŁčČ.­ŁčČ­ŁčČ­ŁčČ ­ŁŚ╣­ŁŚ▓­ŁŚÂ, ├«n timp ce alte comune mult mai mici, cu un num─âr mai mic de locuitori, dar cu primari PNL, au primit chiar ╚Öi de ­Łč«­ŁčČ ­ŁŚ▒­ŁŚ▓ ­ŁŚ╝­ŁŚ┐­ŁŚÂ mai mul╚Ťi bani? Acela╚Öi principiu a fost folosit ╚Öi pentru ora╚Öele ╚Öi municipiile conduse de edili PNL din jude╚Ťul Hunedoara. Lista cu toate localit─â╚Ťile poate fi consultat─â aici: https://bit.ly/2KFJFlf.


A╚Ťi procedat la fel ╚Öi cu plata salariilor persoanelor cu dizabilit─â╚Ťi ╚Öi a asisten╚Ťilor personali. ├Än fiecare localitate din jude╚Ťul Hunedoara sunt votan╚Ťi ale tuturor partidelor politice din Rom├ónia. De ce unii sunt nevoi╚Ťi s─â sufere pentru c─â au alt─â preferin╚Ť─â politic─â?

Pre╚Öedintele Rom├óniei, care sus╚Ťine cu t─ârie acest partid, avea ca slogane electorale ÔÇ×Rom├ónia normal─â ╚Öi Rom├ónia lucrului bine f─âcutÔÇŁ, sus╚Ťin├ónd c─â d├ónsul este pre╚Öedintele tuturor rom├ónilor. Aceasta este Rom├ónia normal─â ╚Öi a lucrului bine f─âcut, domnule pre╚Öedinte?


De asemenea, candida╚Ťii PNL Hunedoara pentru Parlamentul Rom├óniei s-au folosit de sloganul ÔÇ×Da, se poate. Dezvolt─âm HunedoaraÔÇŁ. Cum poate fi dezvoltat jude╚Ťul Hunedoara, dac─â se ofer─â bani numai prim─âriilor PNL? Banii publici sunt ai tuturor ╚Öi nu trebuie ├«mp─âr╚Ťi╚Ťi dup─â culoarea politic─â, ci dup─â nevoile oamenilor.

Fac un apel c─âtre to╚Ťi parlamentarii PNL din jude╚Ťul Hunedoara s─â ia atitunde ├«mpotriva acestei discrimin─âri f─âcute de Guvernul pe care ei ├«l sus╚Ťin.


1.043 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page