top of page

Berryland. Mai mult decât un popas!

Comuna Bretea Romană din județul Hunedoara este locul unde a luat ființă Continental Berries, producător de fructe de padure cu gust autentic romanesc.


Și tocmai din pasiune pentru natura și relaxare, s-a născut recent și complexul recreativ Berryland, proiectul turistic al celor de la Continental Berries, ce se dorește a fi o oază de relaxare în inima naturii și construit chiar lângă culturile lor întinse de mur, zmeură și căpșuni.


Aici, peisajele de vis și liniștea naturii te îndeamnă să iei o pauză și să te relaxezi în aer liber. Berryland este acel loc de poveste în care modernitatea se îmbină armonios cu natura pentru a oferi, adulților și copiilor deopotrivă popasul perfect. Instalațiile sunt dotate cu foișoare desprinse parcă din povești, din stuf și lemn masiv, care te feresc de arșiță, ploaie sau ninsoare. O șcenă special amenajată pentru a organiza diverse evenimente, un teatru de vară pentru picii pasionați de povești, un loc de joacă pentru copii și un spațiu pentru activități în aer liber.


La Berryland gasești jocuri de masă, poligoane de tragere cu arcul și arbaletă, poligoane de tragere cu arme cu bile, mese de billiard și ping pong. Culturi întregi de mure, zmeură si căpșuni, care iși așteaptă în fiecare vară, culegătorii. Iar pentru ca relaxarea să fie completă, complexul este dotat cu saune și ciubere. Nici gastronomia nu a fost uitată, astfel că aici se vor pregăti specialități romanești și nu numai, pentru cei mai pofticioși și pretențioși gurmanzi. Există totodată și un punct gastronomic unde clienții vor degusta produse marca Continental Berries dar și produse locale și o vinotecă modernă, unde se vor putea degusta vinuri, brânzeturi și jamboane.


Complexul dispune de locuri de parcare, toalete echipate corespunzator, scaune pentru sugari și boluri de mâncare pentru necuvântătoare. În prezent, este finalizată prima parte a proiectului, însă de anul viitor se va lucra la faza a doua de extindere. Aici, proprietarii intenționează să construiască un spațiu de cazare dar și o piscină cu apă sărata, cu proprietăți extrem de benefice pentru om. Astfel, turiștii vor avea încă o destinație turistică de weekend și nu numai, la poalele munților Retezat, într-un județ cu mii de ani de istorie! Continental Berries. Gustul autentic romanesc al fructelor de padure!


2.048 afișări0 comentarii

Comentários


bottom of page