top of page

Blonda lui Ridzi „bagă bâta prin gard” pe banii petroșănenilor!


Consiliera lui Ridzi și-a făcut un obicei din a ataca, după cum îi vine la mână, autoritățile județene. Periodic, ținta este pusă pe conducerea Consiliului Județean. Și asta nu în scop constructiv, așa cum i-ar sta bine unui om care se ocupă de imagine și de comunicare!


Impactul de avizier de scara blocului nu deranjează pe nimeni, dar îi transmitem totuși primarului Ridzi că i-ar fi mai util un consilier adevărat, implicat și preocupat, în primul rând, de dezvoltarea urbei și de binele locuitorilor din Petroșani! Un om care să îl consilieze în mod constructiv, nu care să îi aducă deservicii pe termen lung, un specialist care să fie prezent în teren, în mijlocul oamenilor, și care să ofere plus-valoare instituției pentru care lucrează!


Este evident că primarul Ridzi are nevoie de oameni care să îl sfătuiască bine, să îl ajute să atragă fonduri pentru dezvoltare și să mențină o relație bună cu primăriile din jur și cu toate instituțiile de la nivel județean, mai ales cu acelea care nu sunt conduse de PNL.


Din păcate, Petroșaniul pare că bate pasul pe loc. În afară de proiectele de eficientizare energetică a blocurilor de locuințe, administrația Ridzi nu prea are cu ce se lăuda! Ba da, cu sinecuri oferite oamenilor care laudă activitatea subțire a primarului și îl „ajută” pe acesta în lupta cu „dușmanul” de la CJ!


Prin echilibru și diplomație, un consilier adevărat ar putea iniția și coordona colaborarea cu instituțiile statului conduse de lideri ai altor partide, și asta în folosul petroșănenilor!


Dar, nu! Este clar că blondei îi convine scandalul, îi convine nevoia șefului de a fi apărat! Protectoratul îi asigură o slujbă călduță și un venit consistent doar pentru a „băga bâta prin gard”, după cum spune o vorbă din bătrâni!


Păcat, blonda și-ar fi păstrat credibilitatea și bunul-renume, dacă nu ar fi amestecat postura de jurnalist „asumat”, cu job-ul plătit din bani publici!


În concluzie, domnule primar, nu irosiți banul public! Stop sinecurii în Primăria Petroșani!



8.727 afișări
bottom of page