top of page

BOMBĂ! Resursele primăriei, folosite în scop politic!

Afirmațiile mele cu privire la faptul că unii dintre angajați nu se achită de sarcinile de serviciu invocând tot felul de motive sau au alte preocupări decât cele ce țin de fișa postului, sunt confirmate și astăzi.


În această dimineață în urma unei verificări efectuate de dl. Secretar General al Orașului Simeria, alături de alți doi angajați ce a vizat calculatorul de serviciu al angajatului Eduard Felciuc, s-a constatat că acesta avea stocate în calculator informații legate de activitatea sa politică în cadrul partidului AUR Hunedoara.


Verifcarea a venit ca urmare a faptului că domnului Eduard Felciuc i-au fost delegate alte sarcini (în special activități de monitorizare și supraveghere a platformei temporare de depozitare a deșeurilor), astfel că a trebuit să predea calculatorul. Pentru că a precizat că în calculatorul instituției pe care îl avea pus la dispoziție de către primărie se află CV-ul său și nu dorea ca la datele personale din CV să aibă acces alte persoane, am solicitat unei comisii să verifice acest lucru și să-i șteargă CV-ul din datele calculatorului.


Surpriza a fost că respectiva comisie a constatat că în calculatorul de serviciu, domnul Eduard Felciuc, secretar executiv al partidului AUR avea tot felul de documente cu caracter politic. În aceste condiții nu pot decât să trag concluzia că de fapt, domnul Eduard Felciuc angajat al Primăriei Simeria se ocupa în timpul serviciului de problemele partidului în care activează.


Atașat, în fotografii, vă prezint câteva din documentele cu caracter politic găsite în calculatorul instituției conform raportului întocmit de comisie.


Pentru a nu fi nici un dubiu, procesul verbal de constatare împreună cu toate documentele identificate pe calculatorul d-lui Eduard Felciuc, au fost semnate de către secretarul general al Orașului Simeria alături de alți doi angajați ai instituției.


Î𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐚𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐯𝐨𝐢 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐨 𝐩𝐥â𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐚𝐥ă 𝐝-𝐥𝐮𝐢 𝐄𝐝𝐮𝐚𝐫𝐝 𝐅𝐞𝐥𝐜𝐢𝐮𝐜, 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮ț𝐢𝐞𝐢 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐜ă 𝐚 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐢𝐭 𝐏𝐫𝐢𝐦ă𝐫𝐢𝐚 𝐎𝐫𝐚ș𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐢𝐦𝐞𝐫𝐢𝐚 ș𝐢 𝐝𝐨𝐭ă𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮ț𝐢𝐞𝐢 î𝐧 𝐬𝐜𝐨𝐩𝐮𝐫𝐢 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐞. 𝐃𝐞 𝐚𝐬𝐞𝐦𝐞𝐧𝐞𝐚 𝐯𝐨𝐢 𝐚𝐜ț𝐢𝐨𝐧𝐚 î𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐞𝐜𝐢𝐧ță ș𝐢 𝐯𝐨𝐢 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐳𝐚 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮ț𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞.

Iulius BEDEA

Primarul Orașului Simera128 afișări

Comments


bottom of page