top of page

Calea de acces rutier.

Calea de acces rutier - intrarea principală autorizată pentru accesul autospecialelor ce transportă deşeurile menajere la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor Bârcea Mare, se realizează pe raza comunei Băcia, din drumul naţional DN 66, utilizând un sector de drum comunal aparţinând proprietăţii publice a Comunei Băcia, sector format din două tronsoane separate de linia de cale ferată Simeria-Petroşani, aflat în prezent în administrarea Consiliului Județean Hunedoara.

Urmare a utilizării intense a acestui sector de drum comunal şi a fluxului mare de autospeciale de transport containerele cu deşeurile menajere la CMID, starea acestui sector de drum comunal şi a pasajului de trecere peste linia ferată s-a deteriorat, necesitând lucrări de reparaţii, precum şi lucrări de modernizare/reabilitare.

Luni, administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, consilierul județean Eduard Felciuc, primarul comunei Băcia, Florin Alba, reprezentantul constructorului și cei ai Serviciului Administrare Drumuri, au stabilit măsurile care vor fi luate în cel mai scurt timp pentru a remedia situația. Sursa: Consiliul Judetean Hunedoara


15 afișări

Comments


bottom of page