top of page

Camping Valea Iarului, o locație musai de vizitat după pandemie

Poate că în această perioadă stăm mai mult acasă, dar asta nu înseamnă că nu vor veni și vremuri mai bune, când ne putem lua din nou lumea în cap și vom putea porni în căutare de noi experiențe. Dar cum mintea ta de călător pasionat probabil nu mai are răbdare și zboară deja la acele zile, propunem să îți folosești timpul pe care îl ai acum la dispoziție făcând planuri, adunând idei și căutând informații despre noile destinații pe care îți dorești să le cucerești cu următoarea ocazie.

În acest articol îți prezentăm una dintre locațiile inedite din județul Hunedoara, cu care poți deschide lista locurilor musai de bifat după pandemie. Este vorba despre Campingul Valea Iarului, iar ceea ce îl face cu totul special este conceptul deosebit pe care proprietarii l-au atribuit noțiunii de camping. Începând cu locația absolut fantastică – o poiană înconjurată de crestele frumos împădurite ale Munților Retezat, continuând cu „arhitectura” inedită a corturilor suspendate pe punți de lemn, confortul și atmosfera de relaxare creată de apropierea de natură, toate recomandă acest loc pentru o evadare din ritmul banal al existenței obișnuite.


Chiar dacă pentru amenajare s-au folosit preponderent materiale ecologice, cu o intervenție minimă asupra echilibrului natural, campingul oferă confortul specific camerelor de hotel. Astfel, oaspeții au la dispoziție paturi moi cu lenjerii curate, prosoape pufoase, căldură în corturi și dușuri cu apă caldă într-un spațiu separat. Pe lângă aceste facilități, există un spațiu unde se poate găti și lua masa. La cerere, administratorii pot oferi celor interesați mai multe variante pentru petrecerea timpului: închiriere ATV-uri, trasee montane ghidate spre Vârful Iorgovanului, sesiuni de rafting sau plimbări cu barca pe Râul Cerna și multe altele.

Te vei putea bucura de priveliștea creată în acest colț de rai, relaxându-te pe micuța terasă din fața cortului tău, unde zorii dimineților te binecuvântează cu raze de soare parcă mai mângâitoare, iar nopțile te scaldă într-un ocean infinit de stele plutitoare.


Poți afla mai multe despre campingul de lux din Valea Iarului, de lângă Uricani aici.

149 afișări
bottom of page