top of page

Carmen Hărău (PNL): Cîțu, tâmpenie uriașă. Dacă mi-ar fi frate sau fiu, l-aș da cu capul de pereți

Liberala a afirmat, la Antena 3, în emisiunea ”Subiectiv”, că premierul Florin Cîțu a făcut ”o tâmpenie uriașă”, pentru care a și plătit.


”Sistemul judiciar al unui stat așezat bine pe picioarele democrației nu se joacă. A făcut o tâmpenie uriașă, pentru care, dacă mi-ar fi frate sau fiu, l-aș da cu capul de pereți. Evident că greșeala e foarte mare. Doar că pentru o greșeală există, până la urmă, o singură pedeapsă. I-a pus mâna în guler statul american cu niște funcționari care nu se joacă cu legea, că acolo legea nu-i facultativă, l-au aruncat după gratii printre proxeneți, drogați și alte astfel de specimene, pentru două zile. I-au luat o grămadă de bani - nu vreau să mă gândesc cât a plătit avocatul, că a trebuit să-și vândă mașina, a făcut o tâmpenie și a fost pedepsit, aspru pedepsit. În dreptul internațional, există instituția reabilitării. Orice persoană, inclusiv un criminal este reabilitat. În ceea ce privește scandalul de proporții galactice, e ca și când Florin Cîțu a fost descoperit criminal în serie”, a declarat Carmen Harău.

Premierul Florin Cîțu, când studia în Iowa, în 2000, a condus sub influența alcoolului, având o alcoolemie de 1,61 la mie. Ceea ce a făcut premierul când era student în SUA a fost încadrat la ”infracțiune gravă”, fapt pentru care a primit 1.000 de dolari amendă, 48 de ore de închisoare. În același timp, el ar fi fost și la dezalcoolizare. Singura reacție a premierului Florin Cîțu pe acest subiect a fost răspunsul dat în conferința de presă, în care a confirmat informația, dar a și acuzat că a fost scursă din PNL, în contextul alegerilor interne.


sursa: dcnews.ro

1.405 afișări

Comments


bottom of page