top of page

Carmen Hărău (PNL): Stau cam de multă vreme cu batista pe țambal, am evitat să vorbesc public despre politica plină de capricii, de frustrări, pe care o face Vetuța Stănescu

Fosta senatoare PNL Carmen Hărău (foto) va candida din partea AUR la alegerile din acest an! Așa a apărut recent o știre pe un site. Evident, am dat urgent telefon să aflu dacă informația este adevărată. Nimic mai fals. Din păcate, pentru mine, ca jurnalistă. Pentru că, într-adevăr, dacă era adevărată știrea, era una extrem de importantă și revigora “piața” politică hunedoreană. Orice s-ar spune, Carmen Hărău s-a do­vedit o prezență percutantă în toate me­diile în care s-a aflat pe parcursul vieții


Singurul lucru adevărat



Ceea ce este adevărat în articolul celor de la Apuseni.info este prezentarea CV-ul impresionant al lui Carmen Hărău: business, învățământ și politică făcute bine, cu suflet, cu respect pentru propria persoană și pentru cei din jur.

Însă așa cum eu mă cam așteptam, ea nu părăsește Partidul Național Liberal, chiar dacă o mână de colegi din conducere o tot împing afară din partid.


Carmen Hărău:


„Mă întrebați ce-i cu povestea asta cu transferul meu la alt partid? Eu m-am mai confruntat cu asta. M-au “mutat” pe par­cursul activității mele politice, pe la PSD, pe la ALDE…după cum băteau vânturile. Intoxicări.

În general, cei care lansează astfel de zvo­nuri pe seama cuiva, sunt colegi interesați de decredibilizarea acestuia în fața membrilor și simpatizanților propriului partid.


Nici nu-mi trece prin cap să plec!


Iar dacă m-ar lovi iar pofta de prima linie po­litică, vă asigur că am destule argumente în activitatea mea anterioară, notorietate și favorabilitate electorală să candidez pe listele PNL, nu am nevoie de altă platformă politică.

Dar nu voi candida! Atunci când am decis să mă retrag, cu fruntea sus și cu obrazul ne­pătat, am închis acest capitol din viața mea.


Vă mulțumesc că mi-ați dat ocazia să-i asigur pe colegii mei liberali, pe toți cei care mă respectă și mă iubesc, că nu voi face politică în alte partide.

Stau cam de multă vreme cu batista pe țambal, am evitat să vorbesc public despre politica plină de capricii, de frustrări pe care o face Vetuța Stănescu, încă de când a pus-o Ludovic Orban pe scaunul de președintă, despre felul în care încearcă să-i determine să plece pe toți cei care nu-i tolerează me­dio­critatea, despre faptul că, pur și simplu, m-a exclus de pe canalele pe care circulă informația în partid, deși fac parte din Biroul Județean și am dreptul să particip la ședințe. Din păcate, unii n-au suficientă anduranță și au ales să plece…


Îi rog pe colegii mei liberali și pe hune­do­reni să aibă încredere în forța PNL, acest partid frumos care merită iubit, de a se scutura de impostori”.



224 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page