top of page

Carmen Hărău spune "Adio!"Potrivit unor surse politice, senatorul PNL de Hunedoara, Eleonora Carmen Hărău, va fi obligată să facă un pas în spate.


După eșecul răsunător înregistrat la alegerile locale din acest an, organizația județeană a PNL Hunedoara se află în plin proces de implozie. Lucian Heiuș și Adrian David au demisionat din funcții, iar Biroul Politic județean a fost dizolvat. 


În acest context, la nivelul conducerii centrale au fost luate o serie de decizii. Unele oficiale, altele mai puțin oficiale. Astfel, europarlamentarul Gheorghe Falcă a fost desemnat să conducă organizația până la alegerea unui nou președinte.


Sursele noastre susțin că, în perspectiva alegerilor parlamentare din decembrie, au fost luate si alte decizii. Una dintre ele vizează numele candidaților. Astfel, având în vedere scorul extrem de slab obținut de PNL în municipiul Hunedoara, este exclusă o nouă candidatură la Senat a Eleonorei Carmen Hărău. Locul acesteia va fi luat, se pare, de Vetuța Stănescu. 


Nici la Camera Deputaților lucrurile nu sunt clare și rămâne de văzut dacă Lucian Heiuș va fi iertat pentru eșecul din 27 septembrie, cu alte cuvinte dacă va fi nominalizat pentru un nou mandat de parlamentar.

sursa foto: facebook

2.415 afișări

Comments


bottom of page