top of page

Castelul Corvinilor, desemnat "Destinația Anului 2024" la Gala de Excelență


Castelul Corvinilor a obținut locul întâi la prestigioasa Gală de Excelență, fiind desemnat "Destinația Anului 2024". Acest titlu onorant reflectă atât frumusețea sa istorică, cât și importanța culturală și turistică a monumentului.

Gala de Excelență, un eveniment de referință în domeniul turismului și al promovării culturale, a reunit personalități marcante și experți din industrie, care au recunoscut valoarea și atracția deosebită pe care Castelul Corvinilor le exercită asupra vizitatorilor din țară și străinătate.

Castelul, cunoscut și sub numele de Castelul Huniazilor, este una dintre cele mai bine conservate și impunătoare construcții medievale din Europa. Amplasat în orașul Hunedoara, monumentul impresionează prin arhitectura gotică, istoria bogată și legendele care îl înconjoară.


Distincția obținută la Gala de Excelență confirmă nu doar popularitatea crescută a Castelului Corvinilor, ci și eforturile susținute ale autorităților locale și ale comunității de a promova și conserva acest patrimoniu istoric de neprețuit. Prin numeroasele proiecte de restaurare și evenimente culturale organizate aici, Castelul Corvinilor continuă să atragă mii de turiști anual, devenind astfel un pilon important al turismului românesc.

În concluzie, Castelul Corvinilor nu doar că se bucură de o recunoaștere bine-meritată, dar și contribuie semnificativ la promovarea imaginii României ca destinație turistică de top. Cu siguranță, titlul de "Destinația Anului 2024" va stimula și mai mult interesul vizitatorilor și va pune în valoare, încă o dată, splendoarea și istoria acestui monument unic.37 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page