top of page

Cazare pentru personalul medical de la Spitalul Județean de Urgență Deva!

Consiliul Județean Hunedoara a achiziționat servicii de cazare pentru personalul medical de la SJU Deva. Astfel, au fost deja contractate locuri de cazare în unități hoteliere de pe raza municipiului Deva, atât pentru personalul medical care va sta în izolare în următoarele 14 zile (66 de persoane), cât și pentru cadrele medicale care își vor începe activitatea luni, 13 aprilie 2020 (240 de persoane).


Pe lângă serviciile de cazare, Consiliul Județean Hunedoara va asigura hrana în regim de catering pentru toate persoanele care vor sta în izolare, respectiv care vor fi cazate pe durata desfășurării activității în cadrul SJU Deva.


În acest context, solicitările și declarațiile publice cu referire la suportul asigurat de CJ Hunedoara nu numai că sunt inutile, dar sunt și inexacte întrucât demersurile anunțate au fost deja realizate. Credem că orice tentativă de a obține capital de imagine pe seama situației grave prin care trecem este total deplasată și cinică. Responsabilitatea de care trebuie să dăm dovadă se manifestă prin fapte, nu prin vorbe lipsite de conținut așezate în comunicate și informări tardive, se arată într-un comunicat de presă a Consiliului Județean Hunedoara.

10 afișări

Comments


bottom of page