top of page

Centrul Emaus: Pacientii oncologici care merg in Cluj-Napoca pentru tratament se pot caza gratuit

Pacientii oncologici care merg in Cluj-Napoca pentru tratament se pot caza, gratuit și alături de însoțitor, în 13 locuințe, cu ajutorul Centrului Emaus.


La Casa Filip se pot caza exclusiv persoanele care se luptă cu cancerul și urmează tratament la Cluj-Napoca și aparținătorii celor bolnavi sau ai celor care urmează tratament ambulatoriu.

Casa de oaspeți Sfântul Ilie oferă găzduirea temporară gratuită a însoțitorilor bolnavilor cronici, pe perioada spitalizării sau a tratamentelor acestora în municipiul Cluj-Napoca.

Casa de oaspeți are o capacitate de 10 locuri se află în zona centrală a orașului, într-un mediu plăcut din curtea parohiei, și cuprinde camere cu băi proprii care asigură condiții optime pe întreaga durată a cazării.


Cei care nu dispun de mijloacele bănești necesare vor putea lua masa la Cantina Socială „Sfantul Ioan cel Milostiv” din cadrul aceleiași clădiri”, transmit repezentanții Casei de Oaspeți Sfântul Ilie.


Asociația Magic oferă cazare gratuita persoanelor bolnave oncologic adulți și copii ! O nouă casă "Magic Home" şi-a deschis porţile pentru cei care, pe lângă lupta cu boala celor mici, dorm prin maşini sau în saloanele supraglomerate ale spitalelor.

Sper sa va fie de ajutor și Dumnezeu sa ocrotească toți bolnavii de Cancer !




36 afișări
bottom of page