top of page

Cinci! Și mai urmează...Cinci primari liberali din județul Hunedoara vor candida la alegerile locale din 9 iunie din partea PSD. Edilii s-au dezis de PNL, nemulțumiți de lipsa de sprijin din partea conducerii, dar și de modul discreționar în care este condus acest partid la nivel de județ.


În urma acestor plecări, care au culminat ieri cu anunțul primarului Liviu Lință de la Vața de jos, PNL Hunedoara încearcă din răsputeri să strângă rândurile, iar conducerea transmite mesaje pozitive, de unitate. La o analiză mai atentă, lucrurile nu stau tocmai bine pentru această formațiune politică și pare că în PNL Hunedoara domnește o degringoladă totală.


Așadar, înainte de bătălia electorală care stă să înceapă, liberalii au pierdut nu mai puțin de patru primari de comune mari: Pui – comuna cu cel mai mare număr de locuitori, Crișcior, Ilia și, mai nou, Vața de Jos, toate cu un număr însemnat de locuitori. Lor li se adaugă și primarul comunei Cerbăl, o comunitate mică din Ținutul Pădurenilor, dar cu proiecte multe și cu un festival de promovare cu mare priză la public.


Pe surse, se vorbește și de alte plecări din rândul primarilor PNL. Ar fi vorba tot de primari cu experiență, apreciați, buni gospodari, care conduc comunități mari și care își doresc să se alăture social-democraților conduși de Laurențiu Nistor.1.054 afișări

Comments


bottom of page