top of page

CJ Hunedoara: Intervenții pe drumurile județene în ultimele 24 de ore


Iarna s-a întors în forță în zonele de deal și de munte. Un strat consistent de zăpadă s-a așternut în Ținutul Pădurenilor, în Munții Orăștiei, dar și în Parâng, Retezat sau Straja.

Operatorii care asigură deszăpezirea drumurilor județene au intervenit cu utilajele pentru a permite desfășurarea traficului rutier în bune condiții. Astfel, în această dimineață s-a intervenit pe DJ 708D Muncelu Mic – Feregi, iar pe DJ 668A, la Târsa, unde a nins abundent, a continuat intevenția începută încă de ieri după-amiază. De asemenea, o mașină acționează pe DJ 688 spre Bătrâna.


Din Dispeceratul de Iarnă al Consiliului Județean Hunedoara s-au lansat comenzi de intervenție pe DJ 705A Costești – Sarmizegetusa și pe DJ 687J Cerbăl, unde a nins, de asemenea, din belșug.

Conducătorilor auto, care locuiesc sau vor să ajungă în aceste zone, le recomandăm să nu plece la drum fără a avea mașina echipată corespunzător pentru iarnă și să circule prudent.

Toate problemele apărute în trafic pe DRUMURILE JUDEȚENE pot fi semnalate la Dispeceratul de iarnă, telefon 𝟎𝟕𝟑𝟕 𝟓𝟓𝟑 𝟗𝟕𝟏, care funcționează 24 de ore din 24.

Biroul de presă46 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page