top of page

Cod galben de ploi în județul Hunedoara până la ora 23:00

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Fenomene vizate: ploi în general moderate cantitativ Interval de valabilitate: 01 septembrie, ora 10:00 – 01 septembrie, ora 23:00 Zone afectate: conform textului

În zonele de deal și de munte, în regiunile nordice, centrale și local în cele vestice temporar va ploua și vor fi posibile descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter de aversă, iar cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp și mai ales în zonele de munte izolat 30...40 l/mp.

Notă: averse și descărcări electrice se vor semnala pe arii restrânse și în regiunile estice.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

Fenomene vizate: intensificări ale vântului Interval de valabilitate: 01 septembrie, ora 10:00 – 02 septembrie, ora 10:00 Zone afectate: conform textului și hărții

În intervalul menționat, în zona montană vântul va avea intensificări susținute, cu viteze de 60...80 km/h, iar pe creste, în special ale Carpaților Meridionali și de Curbură, temporar rafalele vor depăși 90...100 km/h. Local în Oltenia vor fi perioade în care rafalele vântului vor avea viteze în general de 60...65 km/h, în special pe parcursul zilei.

Notă: intensificări locale și temporare ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar pe parcursul zilei de joi (02 septembrie), intensificările de vânt se mențin în zona înaltă de munte, iar în estul și sud-estul țării vor fi rafale de peste 65...70 km/h.
8 afișări0 comentarii

留言


bottom of page