top of page

COMUNICAT: Din 03.05.2022, Complexul Recreativ Berryland va avea taxa de intrare!

Din 3.05.2022, Complexul Recreativ Berryland va avea taxa de intrare!


Desi intentionam ca accesul in complex sa fie unul liber, in urma evenimentului de inaugurare dar si cu ocazia zilei de 1 mai, s-au intamplat incidente neplacute care ne obliga sa percepem o taxa de intrare.


Doar ca sa enumeram cateva, nu mica ne-a fost mirarea cand am vazut ca lipsesc scrumiere din foisoare, mingi din locul de joaca, ca sapunierele au fost smulse din bai, ca s-au scos scanduri din usile toaletelor si sirul poate continua.


Berryland este un loc de poveste in inima naturii, la poalele Retezatului, insa el poate ramane de poveste doar daca avem grija de el si ne comportam civilizat. Daca il vandalizam si ne comportam ca si cand nimic nu conteaza, el se va transforma dintr-un loc al fructelor de padure cu gust autentic romanesc intr-un loc banal, murdar si neingrijit. Ori noi, cei de la Berryland, nu ne dorim asta. Ne dorim ca Berryland sa fie un loc ALTFEL, unde sa va simtiti tratati cu respect si la cele mai inalte standarde ca si clienti, insa la schimb, cerem un comportament civilizat si educat din partea tuturor celor care ne trec pragul!


Din aceste motive, taxa de intrare la Berryland va fi de 15Ron pt adulti si 10Ron pt copii.


Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag, la Berryland!




3.674 afișări
bottom of page