top of page

Consiliul Județean Hunedoara va lua măsurile care se impun pentru o infrastructură rutieră sigură

În mai puțin de o lună, sezonul estival se va deschide oficial în stațiunea Geoagiu. În acest context, pentru ca turiștii să beneficieze de o infrastructură rutieră sigură, Consiliul Județean Hunedoara va lua măsurile care se impun.


Marți, 6 aprilie 2021, administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, alături de vicepreședintele Ion Bădin și primarul orașului Geoagiu, Vasile Cărăguț, au efectuat o vizită de lucru în teren pentru a identifica soluțiile de menținerea viabilității în siguranță pentru participanții la traficul rutier.


„În extravilanul localității, în ciuda faptului că bugetul nostru este unul extrem de redus, Consiliul Județean Hunedoara se va implica pentru a rezolva problemele apărute după anotimpul rece. Bineînțeles, acest drum va fi modernizat prin proiectul european care vizează cei 65 de kilometri de pe Culoarul rutier Mureș Nord, dar până când vor începe lucrările, vom avea grijă ca turiștii să ajungă în bune condiții în stațiune”, a declarat Costel Avram.

În ceea ce privește sectorul de drum județean din intravilanul localității, soluțiile urmează să fie identificate de către administrația locală pe teritoriul căreia se află acesta.


74 afișări

Comments


bottom of page