top of page

Consiliul Județean Hunedoara este convocat în ședință extraordinară. Vezi ordinea de zi

Actualizată în: 26 apr. 2022

Consiliul Judetean Hunedoara este convocat miercuri, 20 aprilie 2022, de la ora 13.00, în ședință extraordinară în sistem videoconferință cu următorul proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului, a valorii maxime eligibile și a cheltuielilor aferente proiectului „Reparația și modernizarea sediului DGASPC Hunedoara, situat în municipiul Deva, Piața Gării nr. 9A”, în cadrul apelurilor de proiecte cu titlul PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, Componenta C5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovare energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice din Planul Național de Redresare și Reziliență.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului, a valorii maxime eligibile și a cheltuielilor aferente proiectului „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilului Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Uricani”, în cadrul apelurilor de proiecte cu titlul PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, Componenta C5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovare energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice din Planul Național de Redresare și Reziliență.


3. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului, a valorii maxime eligibile și a cheltuielilor aferente proiectului „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilului Teatrul Dramatic I.D. Sîrbu Petroșani”, în cadrul apelurilor de proiecte cu titlul PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, Componenta C5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovare energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice din Planul Național de Redresare și Reziliență.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului, a valorii maxime eligibile și a cheltuielilor aferente proiectului „Creșterea eficienței energetice și reabilitarea imobilului clădire secție Pediatrie”, în cadrul apelurilor de proiecte cu titlul PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, Componenta C5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovare energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice din Planul Național de Redresare și Reziliență.




398 afișări
bottom of page