top of page

Contracte grase cu statul pentru pnl-iști!


Conform declarației de interese, pnl-istul Ovidiu Vlad a avut în anul 2019 un contract de 514.560,69 lei, adică de peste cinci miliarde de lei vechi (achiziție publică SEAP), cu primăria municipiului Deva!

În luna iunie a anului 2020, Vlad a mai „prins întâmplător” un contract de 221.385,58 lei, cu aceeași primărie, pentru construcția unui WC public!

Finul lui Lucian Heiuș, președintele PNL Hunedoara, a avut, de asemenea, mai multe contracte cu primăria comunei Orăștioara de Sus, obținute în anii 2017 - 2018. Unul dintre acestea ne-a “sărit” în ochi, din cauza valorii sale de 596.901,93 lei +TVA, adică aproape șase miliarde de lei vechi(!) + TVA (achiziție publică SEAP). Se întâmpla pe vremea când Vlad era și consilier județean din partea PNL, iar primăria Orăștioara de Sus era și este condusă, se știe, tot de un penelist. Și aceste date sunt preluate tot din declarația de interese a domnului Vlad, postată pe pagina de internet a Uzinei Mecanica Orăștie, unde este actualmente director, plătit bine din banul public.

Și nu e destul, Vlad vrea mai mult!

Totuși, domnul Vlad nu se mulțumește nici cu ce câștigă din afaceri, nici cu salariul baban de director! A pus ochii pe primăria orașului Geoagiu și umblă acum prin curțile oamenilor explicându-le cum se face administrație și ce ar face el dacă ar fi primar(!), uitând că locuitorii nu pot fi prostiți atât de ușor, iar internetul le dă acum posibilitatea să verifice și să înțeleagă că vorba bătrânească “lupul paznic la stână” încă mai are sens!

Dacă bunul Dumnezeu ne ajută, în 27 septembrie scăpăm prin vot și de cei care dau, dar și de cei care iau contracte în acest fel și care, iarăși “întâmplător”, sunt colegi în același partid, PNL!

Pentru verificare, vă atașăm și documentele doveditoare!1.336 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page