top of page

Controale în spitale și măsuri pentru siguranța pacienților


Luni, 1 februarie 2021, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, vicepreședintele Ion Bădin și administratorul public Costel Avram au avut o întâlnire cu managerii și directorii medicali ai unităților spitalicești din subordine.

Președintele Laurențiu Nistor le-a solicitat managerilor să prezinte în cel mai scurt timp necesarul de detectoare de oxigen care să prevină producerea unor incidente nedorite.


"Am convocat această ședință pentru că sănătatea este prioritatea noastră și vreau să mă asigur că facem tot posibilul pentru siguranța pacienților. Am desemnat o echipă din cadrul Compartimentului managementul unităților de asistență medicală să efectueze controale inopinate în spitalele din subordine pentru a verifica dacă sunt cazuri de suprasolicitare a instalațiilor electrice. În paralel, am solicitat să ni se transmită urgent necesarul de detectoare de oxigen și de fum", a declarat președintele Laurențiu Nistor.

În final, conducerea CJ Hunedoara a solicitat managerilor să trateze cu responsabilitate maximă problemele legate de siguranța pacienților, mai ales în secțiile de terapie intensivă și în saloanele unde sunt tratați pacienți cu afecțiuni pulmonare.

Biroul de presă


78 afișări
bottom of page