top of page

Corvinul, aproape de un an extraordinar. Hunedorenii, șanse mari să ajungă în ”sferturile” Cupei

Anul 2023 a fost unul extraordinar pentru Corvinul. A revenit dupa 15 ani în eșalonul secund, iar acum depinde doar de ea pentru a accede în sferturile de finală ale Cupei Romaniei.


Înaintea ultimei runde din grupa A, Petrolul și Corvinul ocupă primele două locuri, calificante, cu câte șase puncte. Hermannstadt, singura contracandidată pentru accederea în antepenultimul act al Cupei, este de 3, cu patru puncte.


Hunedorenii joacă la Oradea astăzi, 7 decembrie, de la ora 17:00, cu Progresul Pecica, echipă care nu a acumulat niciun punct. Așadar, un eventual triumf ar fi suficient pentru alb-albaștri ca să fie calificați matematic.


Corvinul a încheiat meciurile de campionat din 2023 cu un triumf la CSA Steaua cu (1-0), astfel că va ierna pe locul 2 în campionat, cu 31 de puncte. Echipa lui Florin Maxim s-a dovedit a fi și destul de productivă, acum având al doilea atac din liga a 2 a, împreună cu CSM Reșița, cu câte 23 de goluri.


Opt meciuri oficiale la rând fără înfrângere au hunedorenii, în acest răstimp ei bifând șase victorii și doua remize! Ultimul eșec a fost suferit în 2 octombrie, 0-2, acasă în campionat, cu CS Mioveni.


Corvinul nu a primit niciun gol în ultimele cinci dispute competitive! De asemenea, alb-albaștrii nu au încasat vreun gol în această grupă, hunedorenii dispunând acasa de acasă de Chindia (2-0), respectiv Sepsi (1-0).




33 afișări
bottom of page