top of page

Covor de asfalt în calea turiștilor care urcă în Ținutul Pădurenilor

Într-un anumit sens, în turism, covorul asfaltic poate fi considerat semnul de bun venit pe care covorul roșu îl are atunci când se așterne în calea unor oaspeți de seamă. Iar pentru orice administrație publică conștientă turiștii sunt oaspeți de seamă. Pentru că un turist mulțumit în Hunedoara înseamnă pe lângă o sursă de venit și cel mai credibil punct de informare turistică și promovare care se poate găsi.



Nu e de mirare atunci că autoritățile județene caută soluții pentru un acces ușor și civilizat către cele mai atractive zone naturale și istorice din Hunedoara. Iar Ținutul Pădurenilor, cu aura lui de pitoresc natural, mister și tradiții ancestrale, este o atracție netă pentru cei care ne vizitează județul.



Pentru orice administrație publică conștientă turiștii sunt oaspeți de seamă.



Este motivul pentru care oficialii Consiliului Județean Hunedoara au aprobat asfaltarea unui tronson al drumului județean 687J care urcă dinspre Cerbăl spre satul Socet. Decizia a venit după ce Mircea Bobora, președintele CJ Hunedoara, Costel Avram, administratorul public al județului și primarul comunei Cerbăl, Mircea Claudiu Costa au evaluat săptămâna trecută starea acestui drum. Ca întotdeauna când este vorba de Ținutul Pădurenilor, asfaltarea unei porțiuni de drum, este un câștig la două capete: facilitează accesul turiștilor în paradisul verde al zonei și, în același timp, aduce un plus notabil de confort sătenilor din zonă în deplasările lor.


16 afișări
bottom of page