top of page

Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului județean

Actualizată în: 6 apr. 2022

Județul Hunedoara, prin Consiliul Județean Hunedoara, și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene derulează proiectul “Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului județean de urgență Deva”, cod SMIS 138125, co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.


Obiectivul proiectului este creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva, prin dezvoltarea infrastructurii sanitare a Spitalului Județean de Urgență Deva, prin investiții în dotări necesare pentru a contribui la răspunsul în timp util și eficient al sistemului medical public la criza sanitară COVID – 19. Prin proiect se urmarește asigurarea capacității adecvate de îngrijire și tratament a cazurilor de infecție cu virusul SARS-CoV-2 și de gestionare a crizei sanitare prin modernizarea și tehnologizarea la nivel european a infrastructurii sanitare deficitare a Spitalului Județean de Urgență Deva. Proiectul prevede achiziția de aparatură performantă, echipamente de protecție, materiale sanitare și consumabile.


Valoarea totală a proiectului este de 4.305.942,16 lei, fonduri integral nerambursabile. Proiectul se derulează în perioada 15.03.2020 – 31.12.2022.


sursa: hunedoaralibera

80 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page