top of page

Cu Vetuța la pedale, PNL o ia la vale!


Ca orice „lider” liberal care „se respectă”, Vetuța Stănescu a reușit să demonstreze în numai câteva luni că funcția îl face pe om și să confirme că, la intrarea în politică, și-a lăsat abandonat caracterul, undeva printr-unul din birourile pe care le-a ocupat vremelnic.


13 martie 2021.


🙄Vetuța Stănescu: Partidul Național Liberal, filiala Hunedoara îl susține pe președintele Ludovic Orban.


Hunedoara se număra astfel printre primele filiale care își exprimau susținerea pentru ca Ludovic Orban să rămână președintele PNL.


"Preşedintele Ludovic Orban este preşedintele care, în decursul celor patru ani în care a condus Partidul Naţional Liberal, a câştigat mai multe rânduri de alegeri. Împreună cu preşedintele Ludovic Orban am reuşit să preluăm guvernarea României - e adevărat, într-un an extrem de dificil, dar iată că l-am trecut cu bine - şi România se găseşte astăzi într-o situaţie economică echilibrată, se află azi în plină campanie de vaccinare (împotriva COVID-19 n.r.) şi oarecum protejată de riscurile pandemice", a spus deputatul PNL, citat de AGERPRES.

26 iulie 2021.


Vetuța Stănescu: Județul Hunedoara este în #echipacâștigătoare, adică în echipa lui Florin Cîțu


Vetuța Stănescu, aleasă între timp în prezența lui Ludovic Orban, președinte plin al filialei, trădează: „Cred cu tărie că România are nevoie de schimbări fundamentale, la nivelul modului în care se face politică, la nivelul administrației centrale, practic este nevoie de o reformă totală. Omul care a reușit să construiască o formidabilă echipă în jurul său și în jurul acestui deziderat este Florin Cîțu. Cu onoare și mândrie mă alătur acestei echipe și îmi asum, alături de colegii mei, că vom face performanță în administrație, vom fi mereu alături de oameni și vom construi un viitor mai bun pentru Romania!”, a scris pe contul său de Facebook Vetuța Stănescu.


De ce s-a sucit?😕


Vetuța Stănescu, actualul președinte ale filialei județene a PNL Hunedoara provine din cea mai slabă organizație locală liberală, cea a municipiului Hunedoara. Atât de slabă încât nici nu a mai îndrăznit să propună un candidat propriu la alegerile locale pentru funcția de primar, în 2020.


Vetuța Stănescu a ajuns președinte interimar al PNL Hunedoara după demisia lui Lucian Heiuș, gest absolut corect după eșecul catastrofal la alegerile din 27 septembrie 2020. CV-ul doamnei Stănescu însă, nu o califica drept lider politic. Între noi fie vorba, Vetuța Stănescu nu a câștigat vreodată o bătălie electorală: a fost director economic la Spitalul Județean de Urgență din Deva în perioada în care județul era condus de Mircea Ioan Moloț, a fost consilier județean, vicepreședinte al CJ Hunedoara (aleasă imediat după arestarea lui Mircea Ioan Moloț), director numit la Casa de Asigurări de Sănătate Hunedoara, secretar de stat numit în ministerul condus de Ion „Grindă” Ștefan, iar acum a ajuns deputat (ales pe liste, nu uninominal).


Așadar, având în vedere CV-ul deloc impresionant al Vetuței Stănescu, este foarte clar de ce l-a trădat pe Ludovic Orban: pentru că interesul personal e mai presus de orice, chiar și de interesul propriului partid, al colegilor primari liberali sau al cetățenilor.2.005 afișări0 comentarii

Commentaires


bottom of page