top of page

Cum au vândut PNL și USR votul locuitorilor din Romos

Campania electorală de la Romos este una dintre cele mai dure din ultimii ani. Candidatul independent, Nicolae Iuliu Nasta, a dat peste cap calculele PNL și USR de așa manieră încât s-a făcut deja o alianță tacită între Mihaela Csatlos (PNL) și Dan Bâldea (USR). Practic, USR-istul a realizat că nu are nicio șansă și o ajută pe candidata PNL, care la rândul ei acceptă orice din teama că va pierde.


Practic, voturile oamenilor sunt deja negociate și ei ar trebui să știe despre acest pact. Vorbim despre o alianță politică de conjunctură care nu vă este străină și care face ravagii și la nivel național.


O simplă privire de ansamblu asupra modului în care acest guvern conduce țara ne dă măsura și a ceea ce va fi la Romos. Dacă la nivel național nu sunt bani de pensii, de salarii, agricultura este uitată, fondurile europene nu există, se fac împrumuturi cât să plătească și nepoții noștri, cam care va fi rezultatul unei asemenea alianțe la Romos? Sărăcie și îndatorare!


Oamenii trebuie să știe că votul lor contează și trebuie să știe cui dau votul. Trebuie să știe despre înțelegerile politice ascunse și să aleagă în cunoștință de cauză. Independentul Nasta este singurul care nu are un pact politic ascuns, singurul care reprezintă schimbarea, singurul care nu a negociat votul oamenilor.


Așadar, la Romos, oamenii au de ales între o caracatiță politică ce vinde țara bucată cu bucată și un independent fără obligații politice și fără jocuri ascunse.658 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page