top of page

Curs postuniversitar de formare și dezvoltare continuă MANAGER DESTINAȚIE TURISTICĂ

Noua specializare va contribui la o mai bună dezvoltare și promovare a turismului în plan local, odată cu înființarea Organizațiilor de Management al Destinațiilor, care au inclusă, obligatoriu, în organigramă această ocupație.


Cursul este organizat de către Academia de Studii Economice București, prin Facultatea de Business și Turism, este acreditat și beneficiază de susținerea directă a Ministerului Antreprenoriatului și Turismului. Programul de formare se bucură și de sprijinul asociațiilor profesionale din turism.


Cursul are 180 de ore, cuprinde activități didactice teoretice dar și practice, și 23 de credite de studii. Activitățile se desfășoară în sistem hibrid (online și seminare, proiecte, lucrări practice în sistem fizic, în mai multe zone din țară, în funcție de proveniența cursanților).


Programul se finalizează cu examen de certificare a competențelor, iar certificatele de absolvire sunt eliberate sub tutela Ministerului Educației.


Detalii suplimentare se pot obține la adresa de mail managerdestinatie@ase.ro sau pe site-ul cursului www.managerdestinatie.ase.ro.


Biroul de Presă al Consiliului Județean Hunedoara
82 afișări0 comentarii

Comentarios


bottom of page