top of page

David și salariile hunedorenilor


Convins că actualul cuantum al alocației pentru copii este îndestulător pentru o familie, „îți ajunge, te descurci” – am încheiat citatul, Adrian David s-a trezit vorbind despre salarii. Urmărit de nefericita declarație anterior amintită, David plânge pe umerii hunedorenilor pe care îi compătimește pentru salariile mici care se plătesc.


Domnule David, ne-ați emoționat profund, dar ...


1. Dumneavoastră nu aveți DREPTUL să vorbiți despre salariile mici sau mari ale hunedorenilor atâta timp cât dumneavoastră încasați lunar 20.800 de lei plus alte beneficii pentru un job inexistent. Hunedorenii încasează mai puțini bani, dar muncesc mai mult ca Dumneavoastră! Administrator public al Devei? N-ați trece niciun test minim de cunoștințe despre orașul care vă plătește salariul baban!


2. Dumneavoastră nu aveți DREPTUL să arătați cu degetul pe alții atâta timp cât, în timpul mandatului de președinte angajații din administrația județeană încasau salarii de mizerie. 1.700 de lei pentru un director? Cum arată lângă cei... 20.800?


3. PSD a mărit salariile în administrație și nu numai. PDL, noul PNL, le-a tăiat cu 25%. Pe ce loc era județul Hunedoara la nivelul salariilor dacă PSD nu majora salariile?

Sursa foto: facebook

645 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page