top of page

DAVID n-a putut. Și ne-a convins de asta!


Candidatul pe care ,,frăția’’ PNL-USR încearcă ar vrea să îl vadă în haina de președinte al Consiliului Județean Hunedoara are un parcurs politic și profesional care ridică serioase semne de întrebare în ceea ce privește consecvența.


Intrat în CJ Hunedoara pe lista UNPR, Adrian David a ajuns extrem de ușor consilier județean. Oportunismul l-a determinat să bată palma cu negociatorul șef al PNL Hunedoara, Tiberiu Balint, și, în 2014 a intrat în horă cu liberalii care conduceau deja județul de 10 ani. Profitând de haosul din PNL generat de decapitarea conducerii județene, dar și de fuziunea chinuită cu PDL, păpușarii vremii au venit la Deva și- l-au impus președinte al CJ Hunedoara, în iunie 2015.


În această funcție, Adrian David a demonstrat că... n-a putut: modernizarea drumului spre Sarmizegetusa Regia a fost un dezastru, sistemul de management al deșeurilor era în prag de colaps, parcul de afaceri din Simeria era la un pas de eșec și cam atât. Capitolul realizări este gol.


Ce a făcut Adrian David după ce nu a mai fost președinte


A plecat din funcția de consilier județean în care a fost ales în 2016 (tot pe lista PNL) pentru a ocupa funcția de prefect. A vrut, dar n-a putut, pentru că Adrian David nu a mai ajuns să ocupe această funcție. A renunțat la doctoratul la care lucra și la funcția de asistent universitar la Universitatea din Petroșani. Liberalii au avut grijă apoi ca Adrian David să ocupe funcții foarte bine plătită cu ZERO responsabilități.

ZERO responsabilități înseamnă ZERO realizări


Ca și consilier al directorului Complexului Eneregtic Hunedoara, post călduț plătit regește, David a eșuat mai ales pentru că nu a reușit să rezolve problema termoficării în Valea Jiului.

Ca și consilier al primarului municipiului Petroșani, David a eșuat și a luat drumul Devei unde a devenit consilier al Primarului municipiului Deva. După ce primarul l-a numit administrator public al Devei, Adrian David și-a dat măsura competenței: Deva este mai neîngrijită ca niciodată, parcurile sunt abandonate, mizeria colcăie la fiecare pas, investitorii ocolesc orașul, tinerii pleacă, iar administratorul public este preocupat doar de propria imagine.


Ce-l califică pe Adrian David să ocupe din nou funcția de președinte al CJ Hunedoara? Răspunsul sincer este NIMIC, pentru că DAVID N-A PUTUT! Și a demonstrat asta...


1.224 afișări

Commenti


bottom of page