top of page

Deși are treabă până peste cap la Deva, David are ”treaba” Consiliului Județean Hunedoara!Administratorul public al Devei acuză conducerea Consiliului Județean că nu a prezentat raportul de activitate la împlinirea celor patru ani de mandat. Dar domnul Adrian David nici măcar nu a băgat de seamă că raportul de activitate pe anul 2019 al primarului Devei, cu care face echipă, nu există pe site-ul instituției! Al președintelui Consiliului Județean Hunedoara este postat pe site-ul instituției pe care o conduce și poate fi consultat de toată lumea. Și este unul cuprinzător. La fel cum sunt și documentele din anii anteriori!

În loc să-și dea cu părerea despre ce face conducerea județeană, administratorul public ar trebui să vorbească despre orașul pe care îl reprezintă. Ar trebui să vorbească despre investiții, despre turism, despre proiecte, despre strategie, despre faptul că Deva trebuie să recupereze teren față de reședintele județelor din vest! Dar, nu! Nedocumentat și fără argumente, David dovedește că nu e nimic altceva decât un politruc care aruncă cu vorbe, care încearcă disperat să mai câștige capital electoral! E mai simplu și mai la îndemână să arăți cu degetul spre curtea altora, să faci afirmații gratuite și nefondate!

Mai mult, David ar trebui să spună la tv cum de la sfârșitul anului 2019 devenii au primit acasă o scrisoare de la primărie în care edilii se lăudau cu șapte proiecte finalizate! Da, doar șapte proiecte! Restul celor trei pagini cuprindeau vorbe despre ce se va face în 2020! David ar trebui să știe ce e cu activitatea asta așa subțire, pentru că la acea vreme era consilierul primarului Devei. În plus de asta, l-a mai consiliat anterior și pe primarul din Petroșani, a fost și președinte de CJ. Deci, oarece experiență ar avea în administrație. Se laudă des cu asta, noi tot așteptăm să o și demonstreze!

Suntem la jumătatea anului și în Deva nu se întâmplă nimic notabil! Deh, pentru lipsa asta de activitate dăm vina pe pandemia care, chipurile, ne-a ținut în case! Chiar dacă a fost prin spital și apoi în izolare din cauza coronavirusului, credem că a ajuns și la urechile stimatului domn David faptul că pe Centrul Vechi, în plină pandemie, în martie-aprilie, angajații unei firme de gaz au lucrat intens la un proiect pe care-l aveau programat. Pe ei nu i-a mai speriat pandemia! În schimb, la Primăria Deva toate proiectele au fost trecute în stand-by…

Așa că, acum, în loc să arunce cu noroi în echipa de la CJ Hunedoara și, implicit, în angajații acestei instituții, Adrian David ar trebui să spună cum a ajuns să aibă un salariu de 20.000 lei pe lună, după ce a fost numit pe funcția de administrator public, ce îl recomandă pentru acest post, dar mai ales ce face pentru acești bani, că Deva e oricum... dar numai administrată nu!

Și nu în ultimul rând, David ar mai trebui să spună dacă aparițiile tv în care vorbește despre CJ sunt plătite din banii devenilor sau ai partidului, pentru că nu ar fi corect ca devenii să fie sponsori ai campaniei sale!

Și ca să revenim de unde am plecat, adică de la povestea raportului de activitate, vă spunem doar atât: în data de 26 iunie era programată o conferință de presă cu prezentarea realizărilor din cei patru ani de mandat. Dar credem că a fost mai potrivită prezența echipei CJ Hunedoara, în teren, la inundațiile din Valea Jiului decât cu bilanțul prin ziare și pe la tv. De altfel, ce uită domnul David este faptul că un președinte de consiliu județean trebuie să acopere tot județul, tebuie să fie alături de oameni la bine și la greu. Iar ploile din ultimele zile au adus numai necazuri oamenilor. În plus, viiturile au produs pagube însemnate și investițiilor realizate de CJ Hunedoara, iar prezența în teren a conducerii era cât se poate de firească. Dar spre ”liniștea” lui David, urmează și ceasul bilanțului!497 afișări0 comentarii

Commentaires


bottom of page