top of page

De ce se teme PNL de Paula Corbu?

Candidatura Paulei Corbu la funcția de primar al Devei a tulburat apele politicii locale. Serios de tot, se pare! Pe rețelele sociale au curs și curg, în continuare, valuri-valuri de comentarii, unele elegante, de încurajare, altele de-a dreptul jignitoare. Pentru cine nu știe încă, Paula Corbu este fiica lui Mircia Muntean, cel care a avut patru mandate pline în fruntea municipiului Deva și unul mai scurt, de doar un an, pe motiv de condamnare.

În urmă cu câteva săptămâni, liberalii se vedeau câștigători detașați ai unui nou mandat de primar la Deva. Nu era niciun stres, nicio emoție că vreunul dintre contracandidații lor ar fi reușit un scor surpriză. Liniștea s-a spulberat odată cu apariția în peisaj a Paulei Corbu, secondată de tatăl său, celebrul Mircia Muntean.


Tânăra a decis, în final, să candideze pentru funcția de primar al Devei și de aici a început iureșul. Liberalii au pus imediat tunurile pe ea, au început să o atace (nu ei direct) pe toate canalele media și pe rețelele sociale. O fi ăsta vreun semn că se tem că vor pierde procente multe? Altfel, care ar fi explicația faptului că ditamai politicienii își asmut postacii pe o tânără de 29 de ani, născută și crescută în Deva, mamă a doi copii mici. Nu au cu ce să o ”agațe”, dar o lovesc prin intermediul lui Mircia. Ei îi pot imputa cel mult tinerețea și lipsa de experiență administrativă.


Fostul primar nu este ușă de biserică, dar a lăsat o impresie bună în mentalul colectiv. Omul se bucură în continuare de notorietate, iar mulți dintre deveni îl simpatizează, încât ar fi în stare să-l pună mâine primar, dacă s-ar mai putea! Tocmai acest curent de simpatie nu este pe placul liberalilor, care se simt amenințați. Nu au de gând să piardă Deva și implicit funcțiile bine plătite din bani publici!


La fiecare ieșire publică a tinerei candidate, după fiecare postare pe pagina oficială, atacurile sunt greu de catalogat! În aceste acțiuni furibunde, opozanții ei pare că sunt conduși de sintagma lansată zilele trecute de “ziariștii de casă” cum că ”Mircia își scoate fata la produs”!
Ceea ce intrigă este faptul că Mircia Muntean a recunoscut că, în prezent, este membru al PNL. Atunci, ce tărășenie i-au făcut liberalii lui, de l-au montat așa de puternic împotriva lor?! Pentru că este clar, Paula Corbu a ajuns și va ajunge la inimile multor mii de deveni, care votează în mod tradițional cu peneleul!452 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page