De ce sunt fericiți usr-iștii? Pentru că noi ceilalți nu suntem!

Updated: Jun 24Faptul că după alegeri și-au asigurat posturi călduțe la stat, le creează o mare fericire!


Contrar așteptărilor, în unele cazuri, nu s-au dat deloc înapoi tocmai de la practicile pe care încă le condamnă cu atâta înverșunare! Însăși ipocrizia îi face fericiți, se pare!


În posturi călduțe au ajuns Pollyanna Hangan, deputat, și Oana Biriș, subprefect, cu care statul cheltuie zeci de mii de lei lunar. Biriș a ajuns subprefect asumat politic, pentru ea partidul ”rezolvând” un post bine plătit în administrație! Într-adevăr, este o doamnă drăguță, prezentabilă, care dă bine la imagine, dar cam atât. Prefectul este cel care duce greul instituției și e mereu în față!


Doamna Hangan, cealaltă reprezentantă a USR, a ajuns parlamentar fără a avea numărul de voturi necesar unui mandat, dar “a intrat” în rândul deputaților, la rest! Da, Hangan e fericită! Cam de 40.000 lei pe lună!


Un alt fericit este Mara! Ilustrul necunoscut Lucian Mara a ajuns consilier local la Deva, după ce s-a făcut remarcat cu hăhăielile și jignirile strigate pe centrul Devei. Și a fost viteaz doar până ce jandarmii l-au fericit și liniștit! Chiar dacă nu demult urla după Dăncilă, pe care o făcea în toate felurile, prestațiile lui la tv sunt de trei ori mai proaste. Lipsa de experiență, vocabularul limitat și incoerența sa te fac să te întrebi cu ce au greșit devenii de acest individ a ajuns consilier local!


La Brad un alt fericit, Raul Florin Matei, lider local al partidului și candidat la primărie în toamna lui 2020. La începutul acestui an, a izbutit de