top of page

De pe DN, în Parlament!


Pollyanna Hangan, parvenitul șablon pentru o țară în derivă!


Președinta USR Hunedoara, Pollyanna Hangan, este în prezent deputat de Hunedoara - făra legitimitate, dar cu salariu nesimțit. Anul trecut, în decembrie, aceasta a renunțat la mandatul de consilier județean, unde era remunerată cu doar 900 de lei, pentru locul călduț din Parlament.


Acum, proaspăta deputată se remarcă prin pancarte colorate de genul celor cărora le purta agățate de gât pe DN, pe vremea când era activist civic, și prin declarații politice belicoase!

Așadar, după ce a fost aleasă prin vot la alegerile locale din septembrie, a depus jurământul în calitate de consilier județean și se vedea chiar vicepreședinte al instituției, Hangan s-a cățărat în fruntea listei de partid pentru Camera Deputaților și, dacă tot a prins culoarul favorabil, a fugit în Parlament. Mandatul său este însă unul fără legitimitate, cele 12.192 de voturi obținute la nivel de județ, din numărul total de 379.616 alegători, nu reprezintă decât o jumătate de mandat! De ținut minte este faptul că Hangan, tot de pe marginea drumului, urla că vrea 300 de parlamentari, două tururi la alegerile locale și reformă electorală! Lucru care ar fi însemnat ca tocmai parlamentari de genul ei să nu mai existe!


Evident, Hangan încasează acum “salariu nesimțit”, se bucură de imunitate, dar și de toate celelalte beneficii, la fel ca toți parlamentarii pe care, în urmă cu trei luni, îi blama și îi critica prin conferințele de presă! Și pentru că a venit vorba de conferințele de presă, acesta este locul unde politiciana și-a dat examenul într-ale administrației. Întrebată de jurnaliști câți kilometri de drum județean are Hunedoara, Pollyanna a dat din colț în colț și s-a încurcat în declarații. A încercat să își ascundă neștiința aruncând vina pe PSD, prin expresia devenită celebră ”psd-ul este de vină”!

Ieri, în Parlament, deputata Hanganu a făcut o declarație politică referitoare la situația din Valea Jiului. Și, ce credeți? A pus aceeași placă ”psd-ul este de vină, psd-ul a distrus”!


Doamna deputat, șefă de organizație județeană de partid, a uitat că la alegerile locale, PSD-ul și Nistor i-a învins detașat și pe ea și pe David, cu toată coaliția și toate partidele lor la un loc. Politica de DN - agresivă, isterică și gălăgioasă, lipsită de orice substanță - nu a ținut și nu va ține niciodată în județul Hunedoara!


Hunedorenii așteaptă altceva de la cei din Parlament! Hunedorenii așteaptă legi, conduită și respect, așteaptă compasiune, bun simț, implicare și profesionalism!

Și pentru că a venit vorba de profesionalism, ne-am uitat de curiozitate prin CV-ul doamnei deputat Hangan și am rămas consternați! Firma proprie - brokeraj! Adică, doamna făcea polițe RCA!? Și asta a recomandat-o să fie cap de listă la USR și să ne reprezinte acum în Parlament? Serios? Atât a putut USR? Asta e tot ce s-a găsit în județul Hunedoara, un absolvent de ”Spiru Haret”, broker de asigurări? Unde sunt studiile înalte, de top, pe care ni le tot flutură acest partid când vine vorba de oamenii săi? Sau contează câtă gălăgie faci pe platformele de socializare, cât gâdili orgoliul șefilor de la centru ca să ajungi pe o listă care te propulsează într-o nesperată funcție de demnitate publică?


La drept vorbind, CV-ul doamnei este cam subțire, iar procentul de 9,91% obținut de USR Hunedoara la alegerile parlamentare reflectă neputința de a te face înțeles! În orice partid serios, după astfel de rezultate (atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare) președintele ar fi demisionat sau ar fi fost demis – vezi cazul PNL și Lucian Heiuș!


Totuși, ce așteptări putem avea de la un deputat ca Hangan?

Cel mai simplu ar fi ca doamna să-și dea demisia (cum a mai facut-o și din Consiliul Județean Hunedoara), pentru că a ieșit deputat la “apelul bocancilor”. Să își doneze salariul primit pe nedrept spitalelor (pentru care milita nu demult) și să își ceară scuze hunedorenilor și celor pe care i-a dezamăgit și care au crezut în ea! Și ar putea începe cu foștii colegi din USR, gen Adrian Moldovan, care chiar a crezut în politica de gherilă impusă de partid, a muncit intens, a ”crescut” organizația și a contribuit în mare parte la ascensiunea noului pseudo-deputat!


Pentru a demonstra că toate cele scrise în conținutul articolului sunt cât se poate de reale, atașăm o selecție de fotografii preluate de pe platformele de socializare. Sperăm ca oferta USR de Black Friday să fie încă valabilă și numărul parlamentarilor să fie redus la 300. Iar doamna Pollyanna Hangan să fie lăsată să-și reia activitatea profesională care a consacrat-o (cea de broker), acasă, la Deva!







1.371 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page