top of page

Demenţa penelisto-pandemico-psihotică


De minune se potrivesc tătarul cu arafatul, cu ANI şi cu SIE şi cu celălalt de pus pe catarg, velă sau pânză de corabie găunoasă de prea mult pozat în James Bond, vorba ceea: - Cum te cheamă? – Vela, Ioan Marcel Vela. Dar să rămânem pe cele mai înalte culmi ale tătărismului şi tătărelii... Mai nou, iluminatul de la Sănătate a dispus ca toţi părinţii care îşi trimit copiii la şcoală, să dea declaraţie pe proprie răspundere cum că odraslele sunt fără covizi - atenţie, pot fi chiar asimptomatici!


Ar urma ca declaraţia să fie dată zilnic sau la câteva zile, încă nu se ştie pentru că tătarul şi arafatul mai stau să coacă cât mai deştept problema. Iar dacă se dovedeşte ulterior contrariul, la puşcărie cu părinţii! Până la cinci ani de temniţă, nu oricum! Băi voi chiar sunteţi demenţi! De unde mama naibii să ştie un om fără pregătire medicală cum e cu covizii, altfel spus mai pe larg cu virusologia? Nu cumva se sugerează sec testarea copiilor tot la două săptămâni, pe banii părinţilor?


Asta ar însemna acolo vreo 800 de lei, deci probabil că cineva din familier va face foamea pe motiv de tătărisme şi tătăreli. Dar ce-ar fi ca din cele 80 de miliarde de euro împrumutaţi de cuie mîţu, şi despre care, cel puţin o bună parte, nu se ştie prin ce saci de campanie electorală s-or fi aciuiat, să se rezolve odată şi cu testarea gratuită – a întregii populaţii, ca să se încheie povestea asta pentru totdeauna...


Dar nu, pentru că atunci dispare frica şi ce ne facem cu afacerile care bubuie la barosani deveniţi peste noapte, în timp ce ceilalţi care au afaceri obişnuite de dinainte de minunea asta, au ajuns în sapă de lemn... Iar furăciunea penelisto-pandemico-psihotică asociată cu demenţa de aceeaşi factură, pentru că nu sunt pentru multă vreme, trebuie să funcţioneze şi să funcţionărească la cote maxime! Şi chiar aşa, nu v-ajunge băi ciudaţilor că chinuiţi copiii cu măşti până leşină, de vor rămâne traumatizaţi toată viaţa, asta pe lângă „pepsiglasurile” cucoanei de la Educaţie, acuma tăbărâţi şi pe părinţi, practic îi ameninţaţi cu puşcăria dacă îşi trimit copiii la şcoală! Ptiu, ciumaţii sunteţi voi, şi ticăloşi cât cuprinde!


100 afișări
bottom of page